Ekolojik Minikler (Ecological Kids) projesi kapsamında ocak ayında öğrencilerimiz geridönüşüm ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) projesi kapsamında proje ekibi öğretmenler birbirleri ile eşleşerek birbirlerine yeni yıl tebrik kartı gönderdiler.

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) projesi kapsamında Yıldızlar Sınıfı aralık ayında doğada etkinlikler yaptı, ekoloji hakkında bilgi sahibi oldular.

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) adlı eTwinning proje ekibi öğretmenler tarafından proje tanıtım broşürü hazırlandı.

Ailem ve Okulum El Ele proje ekibi öğretmen ve öğrencileri ortak çalışma ile 2022 proje takvimini hazırladılar.

Ailem ve Okulum El Ele proje ekibi öğretmen ve öğrencileri proje adı ile akrostiş şiir yazdılar ve seslendirdiler.

Ailem ve okulum El Ele projesi kapsamında proje ekibi öğretmenler birbirleri ile eşleşerek birbirlerine yeni yıl tebrik kartı gönderdiler.

Ailem ve Okuluk El Ele adlı eTwinning proje ekibi öğretmenler işbirlikçi çalışma ile proje tanıtım broşürü hazırladılar.

Ailem ve Okulum El Ele adlı eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz aileleri ile birlikte evde atık materyaller ile ürün tasarımı yaptılar.

"Mən" dünyanın bir parçasıyam

"Ben" dünyanın bir parçasıyım

e-twinning projemiz ""Ben" dünyanın bir parçasıyım" başlıyor. Okul rehber öğretmenimiz tarafından gerçekleşecek proje öğrencilerin benlik gelişimleri üzerine bazı etkinlikler ile devam edecek.

Projemiz 3-8 yaş arası çocukların kendi "ben"lerini ve yaşadıkları dünyayı tanımalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Çeşitli etkinlikler, dersler, söyleşiler vb araçlarla çocukların öz farkındalıklarının gelişmesine destek olacağız. Çevrelerini tanımak isterler - sorularla, dokunarak, bakarak vb. Gördüklerinden çok şey öğrenmek isterler, aynı zamanda kendilerini de. Çocuğun kendisini ve çevresini anlaması için verimli koşullar yaratarak kendilerine ve çevreye olan sevgi, saygı, güven ve güven duygularının gelişimini organize edeceğiz. çevre.

Çocukların araştırma, sorgulama, karar verme, planlama, eleştirel düşünme, analitik düşünme ve problem çözme gibi yaşam becerilerini destekleyeceğiz.

Ara

Ailem ve Okulum El Ele projesi kapsamında Okul Dışarıda Gününde, Yıldızlar Sınıfı öğrencileri de farklı etkinlikler ile katıldı.

Ara

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başladı.

Kıds Talk About Nature Project

"Çocuklar Doğa Hakkında Konuşuyor"

Okul psikolojik danışmanı Barış Dalkılıç'ın ortak olduğu ve 5-B sınıfında uygulanan Kids Talk About Nature Project ile öğrencilerimiz farklı dil ve kültürleri tanıma ve doğa temalı etkinlikleri yürütecektir.

Proje Konusu;

Okul öncesi çocuklar, açık havada, doğal ortamlarda (ormanlar, çayırlar, nehir kenarı,...) serbest oyun ve diğer etkinlikler sırasında erken okuryazarlık becerilerini geliştireceklerdir. Açık hava sınıfı, yaratıcı oyun, sosyal beceriler geliştirme, fonolojik farkındalığı geliştirme, Sosyo-Dramatik oyun ve bağlamsal ve uygulamalı deneyimlerle yeni sözcükleri tanıtma için harika, dokulu, dinamik bir yaşam alanıdır. Orman, çocuğun kişisel, sosyal ve teknik becerileri öğrenme gibi yaşam becerilerine katıldığı bir açık hava alanıdır. Farklı manzaralar arasındaki çeşitlilik ve dünyanın farklı yerlerinden insanlar arasındaki kültürel farklılıklar ve benzerlikler hakkında bilgi edinecekler. Katılımcı ortakların farklı dillerindeki temel kelime dağarcığı hakkında bilgi edineceklerdir.

Ekm

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Ekm

Ailem ve Okulum El Ele projesi 09-24 Ekim Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında etkinlik oluşturarak kendi kodları ile kodlama etkinlikleri yaptılar.