Ocak Ayı Geri Dönüşüm Etkinliklerimiz

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) projesi kapsamında ocak ayında öğrencilerimiz geridönüşüm ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Ekolojik Minikler (Ecological Kids) projesi kapsamında okulumuz Yıldızlar Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Özlem KARAHAN rehberliğinde ocak ayında geri dönüşüm ile ilgili etkinlikler yaparak, geri dönüşümün önemine dikkat çektiler. Öncelikle Sıfır Atık platformundan geri dönüşüm ile ilgili kısa filmler izletildi. Atık Materyaller ile çöp arasındaki fark öğrencilere anlatıldı. Atık materyaller ile ürünler tasarlandı. Atık Matreyaller ile kodlama etkinliği hazırlandı, öğrencilerimizin de oldukça dikkatini çekti. Evde öğrencilerimiz ailleri ile kendileri tasarladıkları ürünler ,oyunlar hakkında bilgi verdi. Sınıf için atık materyallerden geri dönüşüm ve atık pil kutusu tasarlandı. Proje ekibi öğretmenler tarafından hazırlanan broşürler incelendi, veliler ile paylaşıldı. Hikayeler okundu, hikayenin draması ve resmi yapıldı. Öğrencilerimizin geri dönüşümün önemine ilgileri arttırıldı ve bu konuda farkındalık yaratıldı. Projede bu etkinliklerin olması öğrencilerimiz ve velilerimiz için de oldukça dikkat çekici oldu.

30-01-202230-01-202230-01-2022

Yayın: 30.01.2022 - Güncelleme: 30.01.2022 20:34 - Görüntülenme: 139