ESEP Bilgilendirme Toplantısına Katıldık.

Okulumuz eTwinning Okulu Olmak İçin Çalışıyor

Anaokulumuz  "Kızılay Haftası " kutlamaları nedeniyle Türk Kızılayı okulumuzu ziyaret etti.Okulumuzda velilerimizden gelen gıda yardımları Kızılay'a teslim ettik.. İyilik hareketi Türk Kızılay:)

Minik TEMA Eğitim Programı okul öncesi eğitim çağındaki çocukların doğada daha çok zaman geçirmelerini, gözlem yapmalarını, merak duygusuyla doğayı keşfetmelerini sağlamak ve ekolojik okuryazarlık becerilerini güçlendirmek amacı ile tasarlanmıştır. 2010 yılından bu yana Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen Minik TEMA Eğitim Programı gönüllü öğretmenler tarafından yürütülmektedir.

Güvenli İnternet Günü

Güvenli İnternet Günü

Rehber Öğretmenimizden Güvenli İnternet Semineri

Velilerimize Güvenli İnternet Günü Toplantısı

Öğretmenlerimize e-güvenlik Bilgilendirme Toplantısı

Okulumuzda e-güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

May

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor adlı eTwinning projesinin tanıtım broşürü okulumuzda velilerle ve öğrencilerimizle paylaşıldı.

May

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor'' adlı eTwinning projesi kapsamında proje ortaklarının birlikte yazdığı STEM planı etkinlikleri uygulandı.