Kıds Talk About Nature Project "Çocuklar Doğa Hakkında Konuşuyor"

Kıds Talk About Nature Project

"Çocuklar Doğa Hakkında Konuşuyor"

Okul psikolojik danışmanı Barış Dalkılıç'ın ortak olduğu ve 5-B sınıfında uygulanan Kids Talk About Nature Project ile öğrencilerimiz farklı dil ve kültürleri tanıma ve doğa temalı etkinlikleri yürütecektir.

Proje Konusu;

Okul öncesi çocuklar, açık havada, doğal ortamlarda (ormanlar, çayırlar, nehir kenarı,...) serbest oyun ve diğer etkinlikler sırasında erken okuryazarlık becerilerini geliştireceklerdir. Açık hava sınıfı, yaratıcı oyun, sosyal beceriler geliştirme, fonolojik farkındalığı geliştirme, Sosyo-Dramatik oyun ve bağlamsal ve uygulamalı deneyimlerle yeni sözcükleri tanıtma için harika, dokulu, dinamik bir yaşam alanıdır. Orman, çocuğun kişisel, sosyal ve teknik becerileri öğrenme gibi yaşam becerilerine katıldığı bir açık hava alanıdır. Farklı manzaralar arasındaki çeşitlilik ve dünyanın farklı yerlerinden insanlar arasındaki kültürel farklılıklar ve benzerlikler hakkında bilgi edinecekler. Katılımcı ortakların farklı dillerindeki temel kelime dağarcığı hakkında bilgi edineceklerdir.

23-11-2021

Yayın: 23.11.2021 - Güncelleme: 23.11.2021 12:19 - Görüntülenme: 174