May

İstiklal Marşımızın 100. Yılında ''Bayrağımı Kodluyorum'' etkinliğine katılan Okulumuz idareci ve öğretmenlerine katılım belgeri verildi.

May

" PATİK'le Başla KİTAP'la Yaşa sloganıyla okulumuzda uygulanmakta olan ''PATİK'' projemizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize sunduk.

May

OKULUMUZDA, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Bu yıl, Covid-19 pandemisi nedeni ile, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 22 Nisan Perşembe günü pandemi kurallarına dikkat edilerek, her öğretmenimizce, kendi sınıfında öğrencileri ile hazırladıkları etkinlikler çerçevesinde kutladılar.

* İstiklal Marşı ve saygı duruşu

* 23 Nisan ile ilgili Şiirler ve şarkılar okuma

* Mini ront gösterileri yapma

* 23 Nisan şarkıları eşliğinde dansetme

*  23 Nisan panosu ile fotoğraf çekimi vb.

şeklinde kutlandı..

23 Nisan Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Kutlama programı doğrultusunda:

* 10:30- 12:00 saatleri arasında okulumuz 23 Nisan komisyonun belirlemiş olduğu aşağıdaki 23 Nisan şarkıları okulumuz hoparlöründen çalınmıştır.

* 23 Nisan Kutlu Olsun

* Atatürk Çocukları

*  Ay Yıldızlı Bayrağım

* Sanki her tarafta Var Bir Düğün

* 23 Nisan Marşı

●      Velilerimiz, birkaç gün önceden bilgilendirilerek evlerinde bayrak ve balonlarla süslemler yapmaları istendi.

●      Velilerimizden, İlçe Milli Eğitim Müdürlümüzce hazırlanan programa, 23 Nisan günü Belediyemizin hoparlöründen 10:45'te İstiklal Marşı ile başlatacakları programa çocukları ile balkonlardan katılmaları rica edildi.

●       Velilerimize, evde çocukları ile oynayabilecekleri geleneksel oyunlar ( sandalye kapmaca, ağızda yumurta taşıma, ipe bağlı elma yeme, çuval yarışı, yoğurdun içinde para bulma vb.) hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bana Bir Masal Anlat eTwinning Projesi

Okulumuz Karıncalar  sınıfı öğretmeni Ayfer YAVUZ  uyguladığı "Bana Bir Masal Anlat" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerine "Tuz" masalını anlattı.Masal anlatımından sonra öğrencilerle birlikte tuz seramiği hamuru yoğurdular. Öğrenciler, tuz seramiğinden şekiller oluşturdular ve  şekil verilen hamurlar kuruduktan sonra şekilleri istedikleri renkte boyadılar.

Bana Bir Masal Anlat eTwinning Projesi

Okulumuz Karıncalar  sınıfı öğretmeni Ayfer YAVUZ  uyguladığı "Bana Bir Masal Anlat" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerine "Limon Kız " masalını anlattı.Masal anlatımından sonra öğrenciler öğretmenleri rehberliğinde artık malzemeler kullanarak kuklalar oluşturdular. Öğrenciler, Limon Kız masalını oluşturdukları kuklalar ile canlandırarak anlattılar

Bilimle Eğlenerek Öğreniyorum eTwinning Projesi

Okulumuz Karıncalar  sınıfı öğretmeni Ayfer YAVUZ'un uyguladığı "Bilimle Eğlenerek Öğreniyorum" eTwinning projesi kapsamında öğrencileri ile birlikte "Yürüyen Renkler" deneyini yaptılar. Deney,öğrencilerin merak duygularını geliştirdi. Neden-sonuç ilişkilerini kavramasını sağladı.Öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.Veliler bilgilendirilerek,çocuklarıyla birlikte doğada buldukları renkleri,çiçekleri vb. gönderilen sayfaya yapıştırdılar ve çerçeveyi çocukların boyamalarına rehberlik ettiler.Renk deneyinden,etkinliğinden sonra çocuklar wordwaall web 2 aracı ile "Doğadaki Renkleri Bulalım" adlı eşleştirme oyununu oynadılar.

Bilimle Eğlenerek Öğreniyorum eTwinning Projesi

Okulumuz Karıncalar  sınıfı öğretmeni Ayfer YAVUZ'un uyguladığı "Bilimle Eğlenerek Öğreniyorum" eTwinning projesi kapsamında öğrencileri ile birlikte yanardağ deneyi yaptılar.Öğrenciler arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan  web2.0  aracı Quiver ile yanardağı incelediler.

Az Plastik Çok Sağlık eTwinning Projesi

Okulumuz Karıncalar Sınıfı öğretmeni Ayfer YAVUZ'un uyguladığı "Az Plastik Çok Sağlık" eTwinning projesi kapsamında öğrenciler bez çanta kullanımının önemi hakkında bilgilendirildiler. Öğrenciler aileleri ile birlikte bez çanta tasarımı yaptılar.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Anadolu Masalları Projesi kapsamında öğrencilerimiz Anadolu masallarını anlattı. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Anadolu masalları yaşasın ve sonsuza kadar anlatılsın diye...

May

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamından okulumuzda etkinlikler yapılarak Otizme farkındalık yaratılmıştır.

May

Kütüphaneler Haftasında ''Kitap Okuyan Ayı'' masalı öğrencilerimiz ile buluştu.