"Mən" dünyanın bir parçasıyam "Ben" dünyanın bir parçasıyım

"Mən" dünyanın bir parçasıyam

"Ben" dünyanın bir parçasıyım

e-twinning projemiz ""Ben" dünyanın bir parçasıyım" başlıyor. Okul rehber öğretmenimiz tarafından gerçekleşecek proje öğrencilerin benlik gelişimleri üzerine bazı etkinlikler ile devam edecek.

Projemiz 3-8 yaş arası çocukların kendi "ben"lerini ve yaşadıkları dünyayı tanımalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Çeşitli etkinlikler, dersler, söyleşiler vb araçlarla çocukların öz farkındalıklarının gelişmesine destek olacağız. Çevrelerini tanımak isterler - sorularla, dokunarak, bakarak vb. Gördüklerinden çok şey öğrenmek isterler, aynı zamanda kendilerini de. Çocuğun kendisini ve çevresini anlaması için verimli koşullar yaratarak kendilerine ve çevreye olan sevgi, saygı, güven ve güven duygularının gelişimini organize edeceğiz. çevre.

Çocukların araştırma, sorgulama, karar verme, planlama, eleştirel düşünme, analitik düşünme ve problem çözme gibi yaşam becerilerini destekleyeceğiz.

10-01-2022

Yayın: 10.01.2022 - Güncelleme: 10.01.2022 11:53 - Görüntülenme: 147