Okul Dışarıda Gününde Ailem ve Okulum Öğrencileri de Var

Ailem ve Okulum El Ele projesi kapsamında Okul Dışarıda Gününde, Yıldızlar Sınıfı öğrencileri de farklı etkinlikler ile katıldı.

Okul Dışarıda Gününde, okulumuz Yıldızlar Sınıfı öğrencileri öğretmeleri Özlem KARAHAN rehberliğinde farklı etkinlikler ile katılım sağladı. Ailem ve Okulum El Ele proje ekibi ile ortak belirlenen etkinlikler okul bahçesinde yapıldı. Geleneksel oyun, Hayalimdeki Dünya temalı serbest resim çalışması, pet şişelerden marakas yapımı, ritim çalışması etkinliklerini öğrencilerimiz keyifle uyguladılar. Plastik kullanımına dikkat çekilerek, aileler ile geri dönüşüm çalışması olarak marakas yapıldı. Öğrenciler açık havada doğadaki seslerin ritmi çalışmasını yaptılar. Öğrencilerin açık havada eğlenerek öğrenmeleri, doğayı keşfetmeleri, daha iyi bir dünyada yaşayabilmek için plastiğin doğru tüketimine dikkat çekildi. Ailelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 05.12.2021 - Güncelleme: 05.12.2021 22:03 - Görüntülenme: 166