Mrt

17.05.2016 tarihinde Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan  Okul Sağlığı Hizmertleri İşbirliği Protokolü ile okul sağlığı konusunda yapılan mevcut projelerin sürdürülmesi ve yeni yapılacak tüm program ve projelerin ek bir protokol yapılmasına gerek kalmadan yürütülmesi sağlandığından bundan böyle Beslenme Dostu Okullar Programı aşağıda yer alan Beslenme Dostu Okullar Programı Uygulama Kılavuzu kapsamında yütülecektir.Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün eğitim kurumlarında, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın artırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması amacıyla, Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında 21.01.2010 tarihinde “Beslenme Dostu Okul Programı İşbirliği protokolü” imzalanmıştır. Süresi dolan “Beslenme Dostu Okullar Programı” 20.09.2013 tarihinde yeniden güncellenerek yürütülmüştür.

Beslenme Dostu Okul Programı Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel ve /veya kamu; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsamaktadır.

Şbt

''STEAM KIDS'' adlı eTwinning projesinin ocak ayında Aynalar ve Işık teması kapsamında hazırlanan STEM planının etkinlikleri başarıyla uygulandı.

Şbt

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen STEM School Label etkinliğine katılım sağladık. Okulumuz öğretmenlerinden Fatma ÖZ ve Özlem KARAHAN öğretmenlerimizin sınıflarında uyguladıkları  STEM aktivitelerini  https://www.stemschoollabel.eu/  adresine yükleyerek STEM Okulu olmak için başvuruda bulundu. Avrupa komisyonu tarafından yapılan incelemede, okulumuzda yapılan STEM etkinlikleri kabul edildi. Okulumuz, Avrupa'da sınırlı sayıda okulda bulunan Stem School Etiketini aldı.

Şbt

Okulumuz Yıldızlar ve Papatyalar öğle grubu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde '' STEAM KIDS'' adlı eTwinning projesini uygulamaya başladılar.

Şbt

NATURE IS FUTURE adlı eTwinning proje ortakları işbirlikçi, ortak çalışma ile proje tanıtım broşürü hazırladılar.

Şbt

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Bulgaristan ortaklı  ''Nature is Future'' adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde, Ocak ayı içinde bulunan uzman daveti etkinliği sebebiyle okulumuza, Yazar Zümrüt YILMAZ'ı davet ettik.Yazar Zümrüt YILMAZ okulumuzun Kelebekler Sınıfını ziyaret ederek okunan kitaplar ile çocuklarımızı çok güzel yolculuklara çıkardı. Bu ziyareti ve büyüleyici masal anlatımı için kendisine çok teşekkür ederiz.

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE YAZAR BULUMASI"

"SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR."

Nis

Menekşeler Sınıfı öğrencileri proje kapsamında ailleri ile birlikte oyuncak tasarladılar.

Nis

Happy Kids Learn Everywhere adlı eTwinning proje ekibi proje tanıtım broşürü hazırladı.

Mrt

Happy Kids Learn Everywhere adlı eTwinning projesi okulumuz Manekşeler ve Kelebekler öğle grubu öğrencileri ile uygulanmaya başlandı.