T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Anaokulu

HAPPY KIDS LEARN EVERYWHERE PROJEMİZ BAŞLIYOR

Happy Kids Learn Everywhere adlı eTwinning projesi okulumuz Manekşeler ve Kelebekler öğle grubu öğrencileri ile uygulanmaya başlandı.

Türkiye - Ürdün ortaklı Happy Kids Learn Everywhere adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı. Okulumuz öğretmenlerinden Özlem KARAHAN'ın kuruculuğunu yaptığı, Fatma ÖZ'ün ortak olduğu projemizi Menekşeler ve Kelebekler öğle grubu öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde uygulayacaktır. 

Proje ile okul öncesi dönemdeki öğrencilerimizin bilişsel, sosyal-duygusal, dil, motor gelişimlerini ve özbakım becerilerini farklı etkinliklerle destekleyerek, eğlenerek öğrenmeleri hedeflenmektedir. Günlük yaşam becerilerini kazandırarak, yaparak-yaşayarak öğrenmeleri, öğrendiklerini günlük yaşamda kullanabilmeleri amaçlanmaktadır. Ayrıca, özellikle erken çocukluk döneminde okul-aile işbirliğinin önemi çocukların gelişiminde oldukça etkili olduğu bilinmektedir. Projede aile katılımı etkinliklerine de yer vererek, veliler de projeye dahil edilecektir. 21. yy becerilerini öğrencilerimize kazandırarak, teknolojiyi etkin ve doğru kullanmayı öğrenmelerini hedeflenmektedir. Her hafta farklı etkinlikler, günlük yaşam becerisi ve aile katılımı etkinlikleri yapılması planlanmaktadır. Projede planlanan tüm etkinlikler okul öncesi kazanım ve göstergeleri ile ilişkilendirecektir. Proje mart ayında başlayacak mayıs ayında sona erecektir.

Proje Tanıtım videosu

https://youtu.be/3xarpr8JI94


     21-03-202321-03-2023

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.03.2023 - Güncelleme: 21.03.2023 01:38 - Görüntülenme: 117
  Beğen | 1  kişi beğendi