Menekşeler Sınıfı Aileleri ile Oyuncak Tasarlıyor

Menekşeler Sınıfı öğrencileri proje kapsamında ailleri ile birlikte oyuncak tasarladılar.

Okulumuz Menekşeler sınıfı öğle grubu öğrencileri öğretmenleri Özlem KARAHAN rehberliğinde uygulamakta oldukları Happy Kids Learn Everywhere projesi kapsamında aileleri ile birlikte atık materyallerden oyuncak tasarladılar. Sınıfta oyuncaklarının nasıl yaptıklarını arkadaşlarına anlattılar, birlikte oyuncaklarını oynadılar. Öğrencilerimizin aileleri ile etkili ve verimli zaman geçirmelerinin yanında, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm temalarına da vurgu yapılmıştır. Öğrencilerimin motor gelişimlerinin yanında, grup önünde etkili iletişim, kendini ifade etme, özgüven, liderlik, paylaşma, işbirliği, dili etkin kullanma gibi becerilerinin de gelişimine katkı sağlamıştır. Ailelerin projeye dahil edilmesi çocukları ve ailleri mutlu etmiştir.  Ailelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

13-04-202313-04-2023

Yayın: 13.04.2023 - Güncelleme: 13.04.2023 00:08 - Görüntülenme: 148