Etiket Sonuçları: etwinning

Şbt

''STEAM KIDS'' adlı eTwinning projesinin ocak ayında Aynalar ve Işık teması kapsamında hazırlanan STEM planının etkinlikleri başarıyla uygulandı.

Şbt

Okulumuz Yıldızlar ve Papatyalar öğle grubu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde '' STEAM KIDS'' adlı eTwinning projesini uygulamaya başladılar.

Şbt

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Bulgaristan ortaklı  ''Nature is Future'' adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Mrt

Happy Kids Learn Everywhere adlı eTwinning projesi okulumuz Manekşeler ve Kelebekler öğle grubu öğrencileri ile uygulanmaya başlandı.

May

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor adlı eTwinning projesinin tanıtım broşürü okulumuzda velilerle ve öğrencilerimizle paylaşıldı.

May

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor'' adlı eTwinning projesi kapsamında proje ortaklarının birlikte yazdığı STEM planı etkinlikleri uygulandı.

Ailem ve Okulum El Ele proje ekibi öğretmen ve öğrencileri ortak çalışma ile 2022 proje takvimini hazırladılar.

Ailem ve Okulum El Ele proje ekibi öğretmen ve öğrencileri proje adı ile akrostiş şiir yazdılar ve seslendirdiler.

Ailem ve okulum El Ele projesi kapsamında proje ekibi öğretmenler birbirleri ile eşleşerek birbirlerine yeni yıl tebrik kartı gönderdiler.

Ailem ve Okuluk El Ele adlı eTwinning proje ekibi öğretmenler işbirlikçi çalışma ile proje tanıtım broşürü hazırladılar.

Ailem ve Okulum El Ele adlı eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz aileleri ile birlikte evde atık materyaller ile ürün tasarımı yaptılar.

Ara

Ailem ve Okulum El Ele projesi kapsamında Okul Dışarıda Gününde, Yıldızlar Sınıfı öğrencileri de farklı etkinlikler ile katıldı.

Ekm

Minik Dahiler Geleceğini İnşa Ediyor adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Ekm

Ailem ve Okulum El Ele projesi 09-24 Ekim Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında etkinlik oluşturarak kendi kodları ile kodlama etkinlikleri yaptılar.

Ekm

Ailem ve Okulum El Ele adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

May

20 Mayıs Okul Dışarıda Gününde P4C ile Gülümseten Düşünceler Proje Ekibi de katılım sağlayacak.

May

29-30 Mayıs tarihlerinde birbirinden değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilecek olan 100 Güne 100 Kitap Okul Öncesi Dönem Çocuk Edebiyatı Zirvesi yapılacaktır.

May

P4C ile Gülümseten Düşünceler eTwinning projesi kapsamında Doktorant Ramazan Akan'ın konuk olduğu ''Öğretmenler İçin Çocuklarla Felsefe(P4C) konulu toplantı gerçekleşti.

May

Patik projesi kapsamında okulumuz Yıldızlar Sınıfı ve Papatyalar Sınıfı sabah grubu öğrencileri okul Bahçesinde ''CÖmert Ağaç'' Kitabını okudu.

May

PATİK projesi kapsamında papatylar sınıfı Pezzettino adlı kitabı okudu ve etkinlikler ile bütünleştirdi.

May

P4C İLE Gülümseten Düşünceler Projesinde ; 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Öğrencilerimiz 23 Nisan'ı Şarkılarla Kutluyor adlı etkinliği düzenlediler.

May

" PATİK'le Başla KİTAP'la Yaşa sloganıyla okulumuzda uygulanmakta olan ''PATİK'' projemizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize sunduk.